top of page

SYDÄMELLÄ

sydamella_loukkaharjun_lapin_ukko_stripe

      Sydän tykkää siitä, että liikumme ja sydän tykkää vielä enemmän, kun liikumme rakkaidemme kanssa.

Mikään ei ole parempaa kuin yhteinen liikuntahetki koiran kanssa. Jokainen perheemme jäsen on löytänyt rakkaimman liikuntamuodon ja siihen inspiraatio tulee yhtä lailla koiriltamme.  Innostumme ja se saa meidät liikkeelle! Koiramme nauttivat luonnosta ja liikunnasta kiireettömästi metsäpoluilla kera lastemme, käyttötarkoitustaan palvelevilla metsästysreissuilla miesväen voimin ja reippaammilla juoksulenkeillä.

      Sydän tykkää siitä, että henkinen yhteys syntyy.  Me tiedämme, mitä vahva side omaan koiraan parhaimmillaan on ja mitä kaikkea koira antaa omistajalleen takaisin. Yhteys syntyy ja se synnyttää menestystä näyttelyissä, kokeissa ja metsästyksessä, mutta ennen kaikkea hyvinvointia kotona arjessa ja koiraharrastuksessa kasvatinomistajien ja muiden koiraharrastajien kanssa. 

      Sydän tykkää siitä, kun kotona on odottamassa uskollinen ystävä, joka rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet ja jolla on aina aikaa sinulle. Ystävä, joka jakaa ilot ja surut. Ystävyys tulee aidoimmillaan esiin lastemme ja koiriemme välisessä suhteessa. Karvainen kaveri on maailman paras juttu.

bottom of page